Hi, ik ben Carlos...

CarlosAngelsPNG.png

... en dit zijn mijn drie Angels! 

Ik ben een cavia, een nogal bejaarde cavia want ik ben namelijk al 6 jaar oud. Ik beweeg niet meer zoveel, maar ik word wel goed verzorgd door mijn mensenfamilie in het huis van Tanja. 

 

Er gebeurt daar van alles in het huishouden! Ik zie alles vanuit mijn hokje. De kinderen zitten (of zaten) vaak op een scherm en de ouders op hun telefoon. Het leek wel of daar hele belangrijke dingen gebeurden!

 

De drie Angels hebben nu zoiets leuks bedacht: een kaartspel waar ik de hoofdrol in mag spelen. Vraag me niet waarom ze mij hebben gekozen hoor, maar ik sta wel goed op de foto al zeg ik het zelf. 

Door het kaartspel zie ik deze familie meer bij elkaar komen. Echt heel mooi om te observeren! Zo had het jongste gezinslid een speelgoed slang om zijn nek gedaan om een verhaal van zijn avontuurlijke vader uit te beelden. En iedereen moest lachen en klapte in hun handen.

En ik zag ook het buurmeisje mee doen en zij voerde een heel leuk toneelstukje op hoe grappig haar moeder kan zijn. Voor nu wens ik jullie veel 'in de huid kruip plezier' want dat is zo leuk, bij elkaar kruipen!

X Carlos 

confettti.png

The beginnings...

In 2019 bedachten we de eerste opzet van een familiespel. Toen hadden we nooit gedacht dat het zo een complete set aan vragen en spel elementen zou opleveren. Het spel is reeds door meerdere families gespeeld waardoor we het effect ook al hebben teruggezien:

het levert naast hilarische momenten ook echt nieuwe inzichten op. En dat was onze insteek!

 

Plezier en verbinding gaan naast elkaar in dit spel.

Wij als kindercoaches kropen ook in de huid van het bekende voorbeeld 'Charlie's Angels'. Eén van de vragen uit het spel is ook: kruip in de huid van je vroegere held of heldin! Dat deden we door zelf in onze favoriete personages te duiken.  De Charlie's Angels waren rolmodellen voor Nynke toen ze kind was in de jaren 70. In die tijd waren er haast geen stoere vrouwelijke rolmodellen om je aan op te trekken. Zij inspireerden haar om te durven en niet bang te zijn.

En zo stoer als deze heldinnen voelden we ons nu ook, voor een middagje!

AngelNynkeGROTER.png
AngelTanjaGROTER.png
AngelNatalieGROTER.png

Nynke Hielkema

met surfNplay

'Heel leuk om kinderen in elkaars en andere familieleden hun huid te zien kruipen en te ervaren hoe dat is!'

Natalie Schumacher

met Hartendief Haarlem

'Zoveel gelachen en geleerd met en van elkaar door dit spel!'

Tanja Koeckhoven

met Kristalkids

"Zelfs opa en oma leerden elkaar na 40 jaar huwelijk beter kennen door dit spel!"

CarloslogoPNG (002).png