top of page
CarlosAngelsPNG.png

Hi, ik ben Carlos...

... en dit zijn mijn drie Angels! 

Ik ben een cavia en momenteel leef ik in de cavia hemel. Omdat ik wel 6 jaar oud ben geworden, vonden de Angels mij best bijzonder. Tegenwoordig leven twee broertjes van mij bij de mensenfamilie in het huis van Natalie. Eén van hen is zelfs naar mij vernoemd en zo leef ik voort :-)  

Er gebeurt van alles in de mensen huishoudens! Ik zag alles vanuit mijn hokje. De kinderen zitten (of zaten) vaak op een scherm en de ouders op hun telefoon. Het leek wel of daar hele belangrijke dingen gebeurden!

De drie Angels hebben nu zoiets leuks bedacht: een kaartspel waar ik de hoofdrol in mag spelen.

Door het kaartspel zie ik families meer bij elkaar komen. Echt heel mooi om te observeren! Zo had een jong gezinslid een speelgoed slang om zijn nek gedaan om een verhaal van zijn avontuurlijke vader uit te beelden. En iedereen moest lachen en klapte in hun handen. Ik zag ook het buurmeisje mee doen en zij voerde een heel leuk toneelstukje op om uit te beelden hoe grappig haar moeder kan zijn. 

Voor nu wens ik jullie veel 'in de huid kruip plezier' want dat is zo leuk, bij elkaar kruipen!

X Carlos 

confettti.png

The beginnings...

In 2019 bedachten we de eerste opzet van een familiespel. Toen hadden we nooit gedacht dat het zo een complete set aan vragen en spel elementen zou opleveren. Het spel is reeds door veel families gespeeld waardoor we het effect ook al hebben teruggezien:

het levert naast hilarische momenten ook echt nieuwe inzichten op. En dat was onze insteek!

 

Plezier en verbinding gaan naast elkaar in dit spel...

Wij als kindercoaches kropen ook in de huid van het bekende voorbeeld 'Charlie's Angels'. Eén van de vragen uit het spel is ook: kruip in de huid van je vroegere held of heldin! Dat deden we door zelf in onze favoriete personages te duiken.  De Charlie's Angels waren rolmodellen voor Nynke toen ze kind was in de jaren 70. In die tijd waren er haast geen stoere vrouwelijke rolmodellen om je aan op te trekken. Zij inspireerden haar om te durven en niet bang te zijn.

En zo stoer als deze heldinnen voelden we ons nu ook, voor een middagje!

AngelNynkeGROTER.png
AngelTanjaGROTER.png
AngelNatalieGROTER.png

Nynke Hielkema

met surfNplay

'Heel leuk om kinderen in elkaars en andere familieleden hun huid te zien kruipen en te ervaren hoe dat is!'

Natalie Schumacher

met Hartendief Haarlem

'Zoveel gelachen en geleerd met en van elkaar door dit spel!'

Tanja Koeckhoven

met Kristalkids

"Zelfs opa en oma leerden elkaar na 40 jaar huwelijk beter kennen door dit spel!"

CarloslogoPNG (002).png
bottom of page